Intro

22Bet Afganisztán

Afganisztán az ázsiai kontinens egyik olyan országa, ahol az online szerencsejátékok kezdenek népszerűvé válni és a potenciális ügyfelek érdeklődését felkeltik. a 22Bet viszont megfelel az Afganisztánban élők igényeinek (22Bet Afghanistan). Mit kínál a felhasználóknak ebből az országból?

Sport (és e-sport) fogadások, bónuszok és prémiumok a 22Bet Afganisztánnál

Az afganisztáni emberek (22Bet Afghanistan) a fogadások rendkívül széles választékára számíthatnak. A fogadások a csapatsportokra, a kontakt sportokra, az egyéni sportokra és még sok másra is kiterjednek.

Minden afganisztáni felhasználó (22Bet Afghanistan) képes lesz fogadni a következő sportágak (vagy játékok) eredményeire:

 • kosárlabda;
 • snowboardozás;
 • röplabda;
 • kézilabda,
 • tenisz és még sakk is.

Ezenkívül az afganisztáni felhasználók, akik regisztrálnak a Bet22-nél, vonzó bónuszokra és prémiumokra számíthatnak, amelyek a következők:

 • Üdvözlő bónusz (új játékosok): sportfogadás – akár 50 angol font.
 • Üdvözlő bónusz (új játékosok): kaszinójátékok – akár 250 GBP.
 • Hétfői feltöltés: 50 ingyenes pörgetés.
 • Pénteki feltöltés: 50% kedvezmény minden 200 GBP után minden pénteki befizetésre.

Online kaszinó, virtuális nyerőgépek, 3D-s játékok

Az afgán felhasználók (22Bet Afghanistan ) a 22Bet által számukra létrehozott online kaszinóban játszhatnak. Póker, blackjack, Quickspin? A kártyajátékok (és egyéb asztali játékok) választéka nagyon változatos, így minden felhasználó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játéktípust. Virtuális nyerőgépek, 3D-s játékok: a választék végtelennek tűnik.

Ezenkívül az oldal minden felhasználójának van esélye nyerni, mivel az 1280 bites SSL titkosítási rendszer gondoskodik arról, hogy senki ne részesüljön előnyben.

Intuitív kezelőfelület, a 22Bet Afghanistan

mobil verziója (app), biztonság
a 22Bet egy olyan oldal, amely a minőségre összpontosít, ezért a böngészőkben és a mobil eszközökön (alkalmazás Android és iOS okostelefonokra) nagyon könnyen kezelhető, rendkívül intuitív és barátságos minden felhasználó számára, különösen a kezdők számára.

A szolgáltatás nemcsak könnyen használható, hanem a korábban használt SSL-rendszernek köszönhetően biztonságos is, így az afganisztáni (22Bet Afghanistan) felhasználóknak nem kell aggódniuk adataik és pénzeszközeik biztonsága miatt. Ezen túlmenően, az oldal működését a szerencsejáték portálok szabályozója, a Curacao Gambling Authority felügyeli, amely világszerte ismert, rendkívül népszerű és hatékony.

22Bet Afganisztán

fizetési módok
Az afganisztáni felhasználók (22Bet Afghanistan) a következőket tehetik:

 • bankszámlájáról történő befizetésre utalhat pénzt;
 • payeer vagy ecoPayz segítségével fizethet.
 • online pénztárcák használata (Perfect Money, Sticpay);
 • vISA és Mastercard kártyával fizethet;
 • olyan kriptovalutákat használnak, mint a Dogecoin, Ethereum, Bitcoin és mások.

A 22Bet minimális befizetési összege 1 €. A kifizetések szinte expressz ütemben történnek, mivel a felhasználók a világ minden tájáról, beleértve Afganisztánt (22Bet Afghanistan), akár 15 perc alatt is kivehetik a pénzt.

22Bet Afganisztán

ügyfélszolgálat
Az afganisztáni (22Bet Afghanistan), valamint más országokból (Európa, Dél-Amerika, Afrika) származó ügyfelek nagyon elégedettek lesznek az ügyfélszolgálattal. Miért? Az ügyfelek e-mailben léphetnek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a support-en@22bet.com e-mail címen. A 22Bet csapata 24 órán belül válaszol az üzenetre. Az oldal lehetővé teszi azt is, hogy a még gyorsabb válaszadás érdekében élő csevegésen keresztül lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.


Releváns hírek