Intro

22Bet Kanada

Kanada a világ egyik legfejlettebb országa. Az életszínvonal nagyon magas. Ugyanez igaz a bevételekre is. Így nem meglepő, hogy a kanadaiak nagyon érdeklődnek az e-szerencsejátékok iránt, amelyek nagyon népszerűek ebben az országban. a 22Bet viszont egy olyan portál, amely a legmagasabb szintű e-szerencsejáték szolgáltatásokat nyújt a kanadaiaknak (22Bet Canada )!

22BetKanada

sportfogadás, bónuszok, prémiumok
Minden személynek, aki regisztrál a 22Bet Canada (22Bet Canada) portálon, lehetősége van nagyon sok sportfogadás (beleértve az e-sportokat is) elhelyezésére. A rendelkezésre álló kategóriák a következők:

 • e-sportok;
 • lóverseny;
 • MMA;
 • kerékpározás
 • rögbi;
 • bokszolás;
 • golf
 • gyorskorcsolyázás.

A kanadai (22Bet Canada) magánszemélyek, akik regisztrálnak a 22Bet-nél, üdvözlő bónuszt vehetnek igénybe. Amikor az ügyfél az első befizetését teljesíti, 100%-os bónuszt kap, amely akár 122 € is lehet. A legtöbb e-szerencsejáték oldalon az új ügyfelek akár 100 eurót is kaphatnak. Az üdvözlő bónusz már 1 € befizetés esetén is kifizetésre kerül (minimális tranzakciós összeg).

Online kaszinó, virtuális nyerőgépek, 3D-s játékok: a 22Bet Canada

sokszínűsége!
A kanadaiakat (22Bet Canada ) a portál által kínált e-szerencsejáték szolgáltatások online kaszinójátékok formájában csábítják. Az asztali játékok, a rulett és sok más játék magas nyereményekkel ösztönzik a részvételt. A 22Bet által szervezett versenyek szintén magas nyereményekkel kecsegtetnek, és a verseny győztese a 22Bet portál által a győztesnek járó bónuszra is számíthat.

A kaszinójátékok mellett a 22Bet virtuális nyerőgépeket, valamint számos 3D-s játékot is lehetővé tesz, amelyek listája több mint száz elemet tartalmaz. Folyamatosan frissül, hogy regisztrálva maradjon és új ügyfeleket vonzzon. Azokra a felhasználókra, akik pénzzé szeretnék tenni a képességeiket, igazán magas nyeremények várnak!

Ráadásul a 128 bites SSL titkosítási technológiának köszönhetően minden felhasználónak pontosan ugyanolyan esélye van a nyerésre

Intuitív kezelőfelület és magas szintű biztonság (22Bet Magyarország)

a 22Bet egy olyan portál, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is ki akarja elégíteni. Ezért a portál webböngészőkre és mobileszközökre (Android, iOS) készült változatának felülete a legapróbb részletekig finomított. Rendkívül intuitív, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes mértékben élvezzék a fogadást, a kaszinójátékokat vagy a nyerőgépeket a webhely hibái, összeomlásai és túlzott összetettsége nélkül.

A 22Betműködését Kanadában (22Bet Canada) és a világ más országaiban a Curacao Gambling Authority szabályozza, amely a világ egyik legnagyobb e-szerencsejáték portál szabályozó hatósága. Ez azt jelenti, hogy pénzeszközei és személyes adatai teljes biztonságban vannak.

22Bet Kanada

: kifizetések
A kanadai felhasználók (22Bet Canada) a következőket tehetik:

 • online fizetési rendszerek használata (Payeer, Payz);
 • banki átutalással történő fizetés;
 • elektronikus pénztárcák és kriptovaluták használata;
 • fizetési kártyák (VISA, Mastercard) használata.

A pénzfelvétel nagyon gyors, mivel kevesebb mint 15 percet vesz igénybe. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a hitelkártyás/bankos átutalások kicsit tovább tartanak (akár 7 napot is igénybe vehetnek, mivel a portálon rengeteg felhasználó van).

Ügyfélszolgálat a 22Bet Kanadánál

: az ügyfél az első!
a 22Bet kommunikációs csatornákat kínál ügyfeleinek egy csapattal, amely a kanadai (22Bet Canada) és a világ más országaiban élő ügyfelek bármilyen problémáját, kérdését vagy tippjét kezeli. Egyszerűen lépjen kapcsolatba a csapattal e-mailben (support-en@22bet.com), és a válasz 24 órán belül megérkezik az Ön e-mail címére.


Releváns hírek