Intro

22bet letöltése

22bet_download

Több mint 10 év folyamatos működés után a 22bet üzemeltetőjének végül úgy kellett döntenie, hogy egy külön alkalmazást hoz létre a szoftver támogatására. A legelején egy Android-eszközökre szánt alkalmazás fejlesztésével foglalkozott, mivel a legtöbb ügyfél ezt a rendszert használja. A bukméker hűséges ügyfelei minden bizonnyal elégedettek lesznek a 22bet erőfeszítéseivel, mivel az alkalmazás könnyen használható, és hozzáférést biztosít az oldal összes fontos funkciójához. Azt azonban szem előtt kell tartanunk, hogy a szolgáltató alkalmazása nem található meg a Google Store-ban. Ehelyett közvetlenül a 22bet honlapjáról tölthetjük le. Mindössze annyit kell tennünk, hogy belépünk a bukméker weboldalára, és a letölthető fájlokat tartalmazó fülre megyünk. Ott kell találnunk egy szoftvert Android eszközökre és egy iOS verziót. Kattintson a telepítés gombra, amely a letöltési folyamat kezdetéhez vezet. Ezután a készülék engedélyt kér az ismeretlen eredetű letöltések eléréséhez. Nincs miért aggódnunk, mivel a 22bet egy engedélyezett szerencsejáték-szolgáltató, amely már évek óta tisztességesen működik a piacon. A fájlok teljesen biztonságosak.

A 22bet-nél olyan mobilböngészőn keresztül is elkezdhetsz játszani, amely kompatibilis az üzemeltető UX-ével. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a mobilböngészőt a telefonjára, majd ezzel bejelentkezik a 22betbe. A mobilverzió használata nem okozhat gondot a felhasználóknak, mivel rendkívül hasonló az oldal asztali verziójához. Közvetlenül a bejelentkezés után észre fogja venni, hogy a kategória elrendezése és a parancssorok ugyanazon a helyen vannak. Az egyetlen különbség a speciális navigációs sáv a mobil verzióban. Ennek köszönhetően a 22bet felhasználók hatékonyan mozoghatnak a kategóriák között. A felhasználóknak mindössze annyi a dolguk, hogy az oldal tetején található nagyítóval kiválasztják a keresési kifejezést. A jobb felső sarokban lévő 3 sávra kattintva egy csúszka menü jelenik meg, amely navigációs lehetőségeket kínál az oldal különböző részeihez, mint például a sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, bónuszoldal, élő eredmények, ügyfélszolgálat és nyelvi beállítások.

A 22bet letölthető alkalmazással kapcsolatos másik szempont a rendelkezésre álló nyelvi változatok. Érdemes megemlíteni, hogy valóban sokan vannak. A világ minden tájáról érkező ügyfelek megtalálják az általuk preferált nyelvet. Ha már a nyelvről beszélünk, az oldal mobil verziója többnyelvű platform, és az angolról több tucat más nyelvre is válthat, például német, francia, kínai, indonéz, olasz és portugál nyelvre. A mobil verzióban, amelyet a 22bet honlapjáról tölthetünk le, találunk egy speciális részt is egy űrlappal, amely lehetővé teszi számunkra, hogy élő chatet nyissunk. Ennek az űrlapnak köszönhetően kapcsolatba léphetünk a 22bet ügyfélszolgálatával, függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk. Az üzemeltető gondoskodott arról, hogy a telefonon keresztül elérhető élő chat funkciói ne különbözzenek az asztali oldalon elérhetőtől.


Releváns hírek