Intro

22Bet Szaúd-Arábia

Szaúd-Arábia az Arab-félsziget leggazdagabb országa. Az elektronikus szerencsejátékok népszerűsége ebben az ázsiai országban is egyre nő, a potenciális felhasználók pedig a piacon elérhető online szerencsejáték-szolgáltatások közül választhatnak. a 22Bet egy olyan szolgáltatás, amely Európából származik, de népszerűsége hatalmas és világszerte elterjedt. Szaúd-Arábiában (22Bet Saudi Arabia) is növekszik. Miért? A válasz alább található!

Sport, e-sport, bónuszok, bónuszok, ez a 22Bet Szaúd-Arábia

sokszínű és széleskörű kínálata
A Szaúd-Arábiában élők (22Bet Saudi Arabia) minden bizonnyal értékelni fogják a sportágak (beleértve az e-sportokat is) és játékok hosszú listáját, amelyek eredményére a 22Bet-nél fogadhatnak. Mely sportágak és játékok szerepelnek a 22Bet által támogatott listán? Ezek a következők:

 • baseball;
 • labdarúgás;
 • kontakt sportok (MMA, boksz);
 • tollaslabda;
 • lóverseny;
 • sakk;
 • forma-1-es versenyzés.

Vonzó bónuszok és prémiumok várnak minden regisztrált felhasználóra, akár Szaúd-Arábiából (22Bet Saudi Arabia), akár bármely más országból.

 • Üdvözlő bónusz (új játékosok) sportfogadásra – akár 50 £ UK.
 • Üdvözlő bónusz (új játékosok) a kaszinójátékokhoz – akár 250 GBP.
 • Hétfői feltöltés: 50 ingyenes pörgetés.
 • Pénteki feltöltés: 50% kedvezmény minden 200 GBP után minden pénteki befizetésre.

22Bet Szaúd-Arábia

virtuális kaszinó, nyerőgépek és 3D játékok
A sportfogadás nem az egyetlen szolgáltatás, amelyet a 22Bet nyújt. A portál lehetőséget kínál arra is, hogy részt vegyen kaszinójátékokban (a blackjacktól a pókeren át a rulettjátékokig), valamint hogy próbára tegye erejét (és szerencséjét!) a virtuális nyerőgépek játékában. A portál a 3D-s játékokat kedvelő játékosok számára is készített valami különlegeset. A kaszinójátékok és egyéb játékok listája több mint száz javaslat, így még a legigényesebb felhasználó Szaúd-Arábia (22Bet Szaúd-Arábia) is talál magának valamit.

Másrészt a speciális 128 bites SSL titkosítási technológia egyenlő esélyeket biztosít minden felhasználó számára.

22Bet SaudiArabia

interfész, alkalmazás (Android, iOS), adat- és pénzbiztonság
A 22Bet felületét úgy alakították ki, hogy webböngészőkben működjön, de ugyanolyan jól működik mobileszközökön is. Androidos okostelefon? Mit szólnál egy iOS-t futtató iPhone-hoz? Egy tablet? Mindezen eszközökön az alkalmazás hibátlanul működik.

a 22Bet elkötelezett a szolgáltatásai minősége mellett a biztonsági szoftverek erőssége mellett is. A szaúd-arábiai felhasználóknak (22Bet Saudi Arabia ) nem kell attól tartaniuk, hogy a személyes adataik vagy a 22Bet-nél elhelyezett pénzük a portálon kívülre kerül. A 22Bet működését a Curacao Gambling Authority nemzetközi online szerencsejáték-felügyeleti hatóság és a már említett SSL-technológia is felügyeli.

22Bet Szaúd-Arábia

fizetési módok
A szaúd-arábiai felhasználók (22Bet Saudi Arabia ) banki átutalással, a Payeer vagy ecoPayz rendszerek segítségével, valamint fizetési kártyákkal (VISA, Mastercard) fizethetnek. Minden felhasználó képes lesz online pénztárcákat és kriptovalutákat is használni a fizetésekhez.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a minimális befizetési összeg 1 €. A kifizetések viszont rendkívül gyorsak, mivel akár 15 perc alatt megérkeznek a felhasználó számlájára!

22Bet

ügyfélszolgálat
A 22Bet Saudi Arabia ügyfélszolgálata az ő igényeikhez és követelményeikhez igazodik. Bármikor kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálattal e-mailben (support-en@22bet.com), és a 22Bet csapata 24 órán belül válaszol.


Releváns hírek