Intro

22bet bónusz

22bet_bonus

A 22bet üdvözlő bónuszának kihasználása segít nekünk abban, hogy magabiztosan szálljunk be a játékba. Egyes üdvözlő bónuszokkal akár meg is duplázhatja befizetését. Így még az esetleges veszteségünk is sokkal kevésbé tűnik majd súlyosnak. Az alábbiakban áttekintjük a bónuszokkal kapcsolatos legfontosabb információkat, és figyelmet fordítunk arra, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy a számla regisztrálása után jogosultak legyünk az üdvözlő bónuszokra. A 22bet üzemeltető által kínált üdvözlő bónusz a sport és esport kategóriákban az első befizetés összegének további 100%-át adja. Ahhoz, hogy jogosultak legyünk erre a promócióra, legalább 1 eurót kell befizetnünk egy ellenőrzött számlára. Ne feledje továbbá, hogy az üdvözlő bónusz jóváírásakor megduplázott összeg nem haladhatja meg a 122 eurót. Ebben az esetben a legjobb megoldás a teljes összeg, azaz 122 euró befizetése. Ezután kérheted a 22bet szolgáltatótól a maximális üdvözlő bónuszt, amely összesen 244 eurót biztosít számodra, amivel játszhatsz.

Az első befizetés megduplázása üdvözlő bónuszként gyakori gyakorlat a bukmékerek és az online kaszinók körében. Mindazonáltal a 22bet még ebben az esetben is kiemelkedik a többiek közül. Az üzemeltető ugyanis a minimális összeg befizetése esetén is megduplázza a befizetést. Más kaszinókkal ellentétben a 22bet nem alkalmaz alsó letéti limitet. Úgy gondoljuk, hogy a 22bet bónuszokat és időszakos promóciókat tisztességes feltételek jellemzik. A szolgáltató nem használ horgokat vagy csapdákat a fogyasztó számára. A kapott bónuszt bármelyik játékra feloszthatjuk, hogy növeljük a siker esélyeit. A 22bet még több érdekes promóciót kínál a nyerőgépes játékaihoz. Ha már felhasználtuk az üdvözlő bónuszunkat, akkor is kaphatunk kaszinó promóciós bónuszokat az oldalról. A következő 50 eurós befizetésünket a kaszinójátékok felé 22%-kal növeljük. Ezen kívül a 22 fogadás szolgáltató 22 ingyenes pörgetést ad a számlánkra. Tényleg érdemes élni ezzel a lehetőséggel!

Még akkor is, ha az üdvözlő bónuszokat és a leggyakoribb promóciókat használjuk, a 22bet még mindig meglepi a rendszeres ügyfeleit. Érdemes rajta tartani a szemünket, mivel az oldal gyakran kínál promóciókat a halmozott fogadásokra. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a 22bet-nél nem kell promóciós kódokat megadnunk. A bónuszokat manuálisan aktiváljuk, amikor befizetünk egy játékra. Például, amikor befizetjük az első 122 eurót, és szeretnénk kihasználni a befizetésünk megduplázására vonatkozó ajánlatot, akkor be kell jelölnünk a “bónuszajánlatban való részvétel” feliratú négyzetet. Néhány felhasználó ezt elsőre kissé zavarónak találhatja, mivel más szolgáltatók klasszikus bónuszkódokat használnak. Mindent összevetve azonban elismerhetjük, hogy a 22bet tulajdonosa kíméletesen bánt az ügyfelekkel. Nem kell aggódnunk a bonyolult kódok miatt. Mindössze annyit kell tennünk, hogy kifejezzük, hogy részt kívánunk venni a promócióban. Végül ne feledje, hogy a 22bet-nél elérhető bónuszok többségét legfeljebb 7 napon belül be kell váltani.


Releváns hírek