Intro

22BET Kolumbia

a 22BET Colombia az egyik leghíresebb fogadóiroda, amely az egész világon – így Kolumbiában is – működik. Van-e ennek a márkának működési engedélye hazánkban? Mi különbözteti meg ezt a bukmékert a többitől? Ezekre és más kérdésekre is választ kaphatsz az alábbi ismertetőben!

22BET Kolumbia – legális?

a 22BET egy olyan márka, amely már 2007-ben létrejött a Betb2b.com kezdeményezésével, amely az 1XBET-tel együtt az egyik legismertebb oroszországi bukméker volt. Ez utóbbi több futballklubot is szponzorált, köztük a Chelsea FC-t és a Liverpool FC-t. a 22BET Colombia 2018-ban jött létre a Curaçao kormánya által a bukmékernek kiadott működési engedély alapján (Curaçao eGaming n° 8048). Ennek alapján a kolumbiai játékosok nemcsak kolumbiai pesóban, hanem dollárban és euróban is megtehetik sportfogadásaikat. Ezen felül ez a bukméker üdvözlő bónuszt kínál az új kolumbiai játékosoknak, amelyről az alábbiakban számolunk be.

22BET Colombia üdvözlő bónusz

Az új 22BET Colombia felhasználók a bukméker weboldalán történő regisztrációt követően üdvözlő bónuszra számíthatnak. A bukméker hivatalos weboldalán található biztosítékai szerint ez a bónusz akár 420 000 kolumbiai peso is lehet. Ahhoz, hogy megkapja, mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál a bukméker weboldalán. Ehhez mindössze 18 évesnek kell lennie, és rendelkeznie kell érvényes telefonszámmal és e-mail címmel. A bukméker minimálisra csökkentette a formalitásokat, és nem kéri felhasználóitól személyazonossági okmányaik ellenőrzését. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók teljesen névtelenül fogadhatnak. Ez azonban nem minden – számos más promóciót is készítettek a játékosok számára – pl. pénteki feltöltési bónusz, bónuszok az elveszett fogadásokért és még sok más.

22BET Colombia – könnyen navigálható, világos weboldal

A fogadás még sosem volt ilyen egyszerű! A 22 BET Colombia honlapot minden felhasználó számára tervezték, így az áttekinthető és könnyen navigálható. Bár a fordítási hibák a közelmúltig a leggyakoribb panaszok közé tartoztak az oldallal kapcsolatban, meg kell jegyezni, hogy ezek gyakran előfordulnak más bukmékerek weboldalain is, amelyek olyan nagy, globális szinten működnek, mint a 22BET Colombia. Meg kell azonban jegyezni, hogy az oldal minden egyes új verziójával a moderátor igyekszik ezeket hatékonyan kiküszöbölni.

22BET Colombia – hozzáférés a világ minden tájáról származó fogadásokhoz és játékokhoz

Ez egyértelműen a 22BET Colombia legnagyobb előnye. Ez a bukméker széleskörű hozzáférést kínál a játékokhoz és fogadásokhoz – nemcsak Kolumbiából, hanem a világ minden tájáról. A regisztráció után a játékosok hozzáférhetnek az online kaszinóhoz és a pókerjátékokhoz is. A 22BET Colombia fogadóirodánál a legtöbb fogadás azonban sportmérkőzésekre köttetik – a bukméker szerint a fogadások 95%-a a labdarúgásra vonatkozik.

22BET Colombia – rugalmas fogadási limitek és gyors kifizetések

A 22BET Colombia másik előnye a fogadási összeg, amely rugalmas. Ennek összege a kiválasztott sportágtól vagy ligától függően változik. A minimális tét összege alacsony, például az UEFA Európa-bajnokságra a minimális tét mindössze 800 peso. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a legtöbb játék esetében nincsenek maximális fogadási limitek, így a játékosok bármilyen összegben fogadhatnak. A 22Bet Colombia a kifizetések tekintetében is nagy szabadságot biztosít játékosainak. A megkeresett pénz tetszőleges időpontban kivehető – mind számlára történő átutalással, mind például kriptovaluták formájában. Mindez sok tekintetben páratlanul vonzóvá teszi ezt a bukmékert.


Releváns hírek