Intro

22Bet Szlovénia

Szlovénia meglehetősen bonyolult ország, ahol sok jogi megoldás hiányzik, mások pedig gyakran rosszak. Ami a szerencsejátékok mindenféle tevékenységének jogszerűségére vonatkozó törvényeket illeti, ez az egyik legszigorúbb ország a világon. A helyi piacon a monopóliumot egyetlen vállalat tartja kézben, amely természetesen a kormányzati hatóságokhoz kapcsolódik, és az online szerencsejátékokra vonatkozó törvény gyakorlatilag nem létezik. Hogy néz ki ez közelről? Mik az alternatívák? Miért érdemes megemlíteni a 22Bet Slovenia-t?

Milyen a szerencsejáték-törvény Szlovéniában?

A szlovén szerencsejáték-törvények nagyon szigorúak. Ami azt illeti, a helyhez kötött piacon, ahol készpénzt lehet befizetni egy fogadásra, csak egyetlen legális bukméker van – a Sportna Loterija, amely teljes monopóliummal rendelkezik, és 1996 óta létezik. Természetesen ennek a helyzetnek köszönhetően az adóhatóságok teljes mértékben hozzáférnek a megkötött fogadásokról és az esetleges nyereményekről (és természetesen a befizetett adókról) szóló információkhoz.

Ami a bukmékerek online tevékenységét illeti, a jogi helyzet viszonylag bonyolult – természetesen a hivatalos szlovén platform az, amely monopóliummal rendelkezik a szerencsejátékok terén Szlovéniában, de ettől eltekintve nincsenek ellenjavallatok a külföldi oldalak használatára (amelyek rendelkeznek a megfelelő nyelvi lokalizációval), mivel nincsenek olyan vonatkozó törvények, amelyek bármilyen módon stabilizálnák a jogi helyzetet a szerencsejáték-tevékenység ezen ágát illetően. Néhány piaci szereplő felhagyott az országban való működéssel, de több erős márka van a piacon, mint például a 22Bet Slovenia.

Szlovénia – a legnépszerűbb online bukmékerek.

A balkáni ország bukmékeri piacán a bukmékeri cégek között nincs olyan sokszínűség, mint Lengyelországban. Amint az előző bekezdésben említettük, az egyetlen teljesen és teljes mértékben jogi személy, amely ebben az üzletágban működik, a Sportna Loterija, ami ugyanakkor a legnagyobb népszerűséget jelenti az ország lakosai körében.

Mivel azonban a természet irtózik a vákuumtól, az interneten nagyobb számú fogadási ajánlatot találhat, amelyek közül a legismertebbek a márkák:

  • Betway,
  • 888 sport
  • Bet365
  • 22Bet Szlovénia

Mi különbözteti meg a 22Bet Slovenia-t az ország más bukmékereitől?

a22Bet Slovenia nem ok nélkül, nagyon rövid idő alatt (mindössze három év alatt) nagyon szilárd pozíciót szerzett a helyi piacon. Ez az egyik legjobb lehetőség a nagyon szigorúan szerencsejáték-orientált Szlovéniában, amelyet számos előny támogat:

  • a22Bet Slovenia az egyik legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon – mind az egyéni sportágak, mint a tenisz, a biatlon vagy az ökölvívás, mind a csapatsportágak, mint a kosárlabda, a kézilabda, a röplabda, a labdarúgás vagy a jégkorong megtalálhatóak.
  • A 22Bet Slovenia fogadóiroda minden új felhasználónak ajándékot ad – 100% bónusz a 122 euróig terjedő fogadásokra.
  • A 22Bet Slovenia másik különleges ajánlata a pénteki tétduplázás (100 euróig), vagy egy nagyon érdekes megoldás rossz fogadási sorozat esetén. 20 egymást követő veszteség után lehetőséged nyílik bármilyen tétet ingyenesen megjátszani – a befizetés lehet 2, 5 vagy 10 dollár.
  • Fizetési lehetőségek – A 22Bet Slovenia több mint kétszáz módszerrel rendelkezik a számlájára történő befizetéshez és a nyereményeinek kifizetéséhez. Az elektronikus pénztárcák széles skálájához tartozik például a PayPal. Lehetőség van arra is, hogy az oldalon lévő fiókját hitelkártyával kösse össze.

Ha igénybe veszi a 22Bet Slovenia szolgáltatásait, ne feledje – játsszon felelősségteljesen.


Releváns hírek