Intro

22bet befizetési módszerek

22bet_deposit

A legtöbb fogadó és online kaszinójátékos értékeli a nagyszámú betéti és kifizetési módot, amelyek közül választhat. Sőt, egyes fogyasztók annyira bíznak bizonyos befizetési módszerekben, hogy csak olyan oldalakat használnak, amelyek a kedvenc cégükkel együttműködnek. Ezért a bet22 üzemeltetőjét dicséret illeti. Mert az oldal tulajdonosa gondoskodott arról, hogy a játékosok hozzáférjenek a legnépszerűbb fizetési módokhoz. Sőt, még néhány hiánypótló befizetési lehetőséget is talál, mint például a kriptovaluták. A 22bet által választott fizetési módok megbízhatóak és gyorsak. A világ legmegbízhatóbb és leggyakrabban használt tranzakciós formáit találja. A 22bet felhasználói által leggyakrabban használt befizetési módok a Visa és a Mastercard. Egyszerűség és gyors átvitel jellemzi őket. Az ezeken a szolgáltatókon keresztül történő befizetések szinte azonnal megtörténnek. A legtöbb betét a 22bet-en nem igényel további tranzakciós díjakat. Ha mégis, akkor nagyon kis mennyiségre csökkennek.

A 22bet fizetési módszereihez kapcsolódó másik előny a befizetési lehetőségek és limitek. A 22bet-nél a befizetési lehetőségek közé tartoznak a hagyományos bankok és a nem banki elektronikus pénztárcák, mint például a PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard. A fenti módszerek szinte azonnal feltöltik a számláját, amikor átutalást kér. A várakozási idő néha szó szerint kevesebb mint 15 másodpercig tart. Bár a 22bet üzemeltetője nem számít fel díjat a fenti fizetési módokért, ne feledje, hogy egyes banki szolgáltatók további tranzakciós díjakat számítanak fel a nemzetközi átutalásokért. Ezért az átutalási díj attól függően változhat, hogy Ön jelenleg hol tartózkodik. A Skrill-en keresztül történő fizetéskor a 22bet üzemeltetője csak azon az e-mail címen keresztül történő befizetéseket fogadja el, amelyet a számla regisztrációjakor használtunk. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a Skrill használatakor ugyanazt az e-mail címet használja, amelyet a 22bet-nél regisztrált.

A legfontosabb lépés azonban az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fiókját aktiválták. Ellenkező esetben nem lesz lehetséges a befizetés. Ne feledje, hogy megbízható információkat adjon meg a lakóhelyéről és a személyes adatairól, majd ezeket dokumentumokkal igazolja. A 22bet maximális befizetési limitje elsősorban annak a banknak vagy pénzintézetnek a beállításaitól függ, ahonnan pénzt fizet be. A minimális befizetési összeg viszont a választott fizetési módtól függően egy és 10 euró között változik. A jó hír az online pénztárcákat kedvelők számára, hogy a 22bet elfogadja a Neteller-en keresztül történő befizetéseket. Ne feledje azt sem, hogy a pénzt ugyanúgy kell felvennie, ahogyan azt befizette. Ez azt jelenti, hogy ha befizetést eszközöl a Visa kártyájával, és pénzt szeretne kivenni, a 22bet átutalja a pénzt a Visa kártyájára. Például nem tudunk Visa-val fizetni, majd Netellerrel vagy Skrill-lel kifizetni.


Releváns hírek