Intro

22bet mobil verzió

22bet_mobile

Több mint tíz éve van jelen a piacon, a 22bet kaszinóüzemeltetőnek végül úgy kellett döntenie, hogy mobilalkalmazást fejleszt. Napjainkban egyre több ügyfél fér hozzá az online szolgáltatásokhoz a telefonján keresztül. Ha a szolgáltatók nem igazodnak a követelményekhez, akkor bizonyos ügyfélkörüket elveszítik. A 22bet cég meghívja a játékosokat, hogy egy kényelmes, erre a célra szánt alkalmazás segítségével játsszanak. A kaszinó mobil verziója lehetővé teszi, hogy szinte az összes olyan funkciót használhassa, amely az asztali oldalon is elérhető. Talán ez a helyzet feldobja sok játékos lelkét, akik szívesebben szórakoznak, amikor távol vannak otthonuktól. Az Android vagy iOS alkalmazással bárhol elhelyezhet fogadásokat, vagy játszhat nyerőgépes játékokkal. Az alkalmazás letöltéséhez mindössze annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a 22bet üzemeltető honlapjára. Ezután kattintson az oldal tetején található zöld ikonra a telepítés szóval. Engedélyeznünk kell, hogy az okostelefon ismeretlen forrásból származó fájlokat töltsön le. Mert az alkalmazás a játékbolton kívül található. Amikor a telefon beállításait módosítjuk, az alkalmazás a mi beavatkozásunk nélkül letölti és telepíti az alkalmazást. Egy idő után a 22bet kaszinó a telefonunkon készen áll a működésre. Mindössze annyit kell tennünk, hogy bejelentkezünk a számlaadatainkkal.

Nem az Android-felhasználók az egyetlenek, akik korlátlanul élvezhetik a játékot otthonról távol. Az iOS-t használó 22bet ügyfelek szintén telepíthetik a játékalkalmazást. Az iPhone-felhasználók ugyanolyan sok funkciót élvezhetnek a mobilalkalmazáson, mint az Android-tulajdonosok. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a 22bet for iOS letöltése előtt megváltoztassuk a beállításokat az App Store-ban. Mivel az üzemeltető Cipruson rendelkezik engedéllyel, az alkalmazás megköveteli, hogy átállítsunk néhány beállítást. IOS-felhasználóként az App Store-ban Ciprusra kellene átállítanunk a származási országot. Ellenkező esetben a rendszer elutasítja a 22bet alkalmazás letöltését. Nézzük tehát, hogyan néz ki a 22bet mobil verziója.

Érdemes megjegyezni, hogy a 22bet üzemeltetője korábban nem készített túl sok mobilalkalmazást. Korábban csak úgy lehetett otthonról távol játszani, ha közvetlenül a telefon böngészőjéből jelentkeztél be. Az oldal mobil verziójának is van néhány előnye. Gyors, és grafikai kialakítása tökéletesen alkalmazkodik a mobiltelefonokon való megjelenítéshez. A mobil weboldalon való játék legfontosabb előnye továbbá, hogy nem kell további fájlokat letöltenie a készülékére. Ha mobileszközön keresztül szeretnénk elindítani a játékot, akkor csak be kell jelentkeznünk egy korábban regisztrált fiókkal. Az oldal jobb felső sarkában két gombot talál. Az egyik a regisztrációhoz, a másik a bejelentkezéshez. Ha a jobb felső sarokban lévő három sávra kattintunk, akkor megnyílik egy kihajtható menü. Ezután megjelenik számunkra egy sor lehetőség, amelyek közül választhatunk. Innen navigálhatunk a kaszinó különböző részeihez. Például a játékokhoz vagy a fogadásokhoz.


Releváns hírek