Intro

22bet visszavonás

22bet_withdrawal

Miután áttekintettük a 22bet befizetési módszereit, térjünk át arra, hogy összefoglaljuk, hogyan működik a megkeresett pénz kifizetése. Érdemes már az elején megemlíteni, hogy a maximális kifizetési összeg 600 000 euróban van korlátozva. E korlátozás ellenére a legtöbbünknek nem kell aggódnia, hogy a közeljövőben túllépi azt. Nagyon szerencsésnek kell lennünk a játék során! Mielőtt aggódnunk kellene a kifizetési limit elérése miatt, nagyon magas oddsú és tétű játékokat kellene vállalnunk. A 22bet nagy előnye azonban a minimális kifizetési arány. Az üzemeltető lehetővé teszi számunkra, hogy már egy eurótól pénzt vegyünk fel. Ennek köszönhetően nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem halmozzuk fel a kifizetéshez szükséges megfelelő összeget. A 22bet honlapon elérhető általános szerződési feltételekben olvashatóak szerint a játék során a legmagasabb lehetséges nyereményszorzó 200. A helyzet a kiválasztott téttől függetlenül nem változik. Ugyanez igaz a maximális visszavonásra is. A maximális egyszeri kifizetési összeg ugyanaz, függetlenül attól, hogy milyen téttel nyert.

Bár kicsi az esélye annak, hogy ilyen összeget nyerjünk, senki sem tilthatja meg, hogy kergessük az álmainkat. Van azonban egy nagyon fontos szabály a 22betnél. A kifizetéshez nem szegheted meg a szabályokat. Például az oldal köteles megtagadni a kifizetést, ha felmerül a gyanú, hogy a befizetett pénzt ellopták. Ilyen esetben a kifizetés addig zárolásra kerül, amíg a bankkal az egész esetet tisztázzák. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy terveket kell készítenünk a pénzkivonásra. Így elkerülhetjük a kellemetlenségeket, amikor megpróbáljuk kivenni a felhalmozott pénzeszközöket. Bár a bet22 üzemeltetője nem alkalmaz alacsony kifizetési korlátokat, ez másképp lehet egy parabank vagy más fizetési vállalat esetében, ahová át szeretné utalni a pénzét. Egyes magánfinanszírozási társaságok kedvezőtlen korlátokat alkalmaznak az egyszeri betétekre és pénzfelvételekre.

Ügyeljünk arra is, hogy a megkeresett pénzt ugyanúgy vegyük ki, ahogyan azt a 22bet oldalra befizettük. A szolgáltató megköveteli, hogy a kifizetési módszer megegyezzen a befizetési módszerrel. A legfontosabb, hogy ellenőrizze a helyi törvényeket. Ha az Ön országában illegális a szerencsejáték-intézmények használata, akkor Ön megszegi a 22bet általános szerződési feltételeit. Egy másik fontos elem a befizetésekkel és kifizetésekkel kapcsolatban a 22bet által kínált promóciók és üdvözlő bónuszok. Rengeteg extra promóciós pörgetés, extra befizetés és egyéb lehetőség áll a játékosok rendelkezésére. Azonban az üzemeltetőnek engedélyeznie kell, hogy az extra pénzösszegeket a számlájához hozzáadhassa. Ha elfelejti hozzáadni az ingyenes pörgetéseket vagy a megnövelt befizetést a pénzfelvétel előtt, akkor nem tudja kihasználni a promóció előnyeit, amint kéri az átutalást.


Releváns hírek