Rabona

Rabona_logo
Bónusz

100 €

A Rabona bukméker 2019 óta van a piacon, és csatlakozott a TranelloGroup nevű szerencsejáték cégcsoporthoz. A felhasználók számára elérhetőek a sportfogadások és az e-sportok is. Ez a bukméker kártyajátékokat, blackjacket, rulettet, nyerőgépeket vagy más típusú szórakozást kínál nekünk a piacon jól ismert szolgáltatóktól. A weboldalon történő regisztráció után játékosként hozzáférhetünk a személyes fiókunkhoz. A pénzeszközök kifizetése a számlánk ellenőrzése után lesz elérhető. Ebből a célból szükség lesz a személyazonosságunkat, életkorunkat és lakóhelyünket igazoló dokumentumok elküldésére egy e-mail címre. A fő weboldalt 11 különböző nyelvre, köztük olaszra, franciára és oroszra fordították le. A játékosszámla kilenc különböző pénznemben érhető el: rubelben, dollárban, euróban és számos más pénznemben.

Rabona-1 A Rabona fogadóiroda tevékenységének első tizenkét hónapja alatt sikerült egy nagyszámú rendszeres felhasználóra szert tennie, akik gyakorlatilag csak pozitív megjegyzéseket hagynak. A meglévő vitás kérdéseket a 24 órás ügyfélszolgálat folyamatosan rendezi. A kommunikációhoz telefon, élő chat vagy e-mail cím használható.

A Rabona bukméker nagyon bőkezű bónuszprogramot kínál az új játékosoknak, és a regisztráció után akár 15000 rubel bónusz is elérhető az első befizetés után. A rendszeres játékosok számára hűségprogram is elérhető. A nyeremények mellett a játékos nemcsak pénzt, hanem gyűjtőkártyákat is kap. Ha egy játékosnak sikerül összegyűjtenie a különböző futballisták gyűjteményét, 12 ezer rubel értékű pénzdíjat kaphat. A Rabon bukméker munkája a Curacao és Antillephone kormánya által kiadott 8048/JAZ számú engedélyen alapul. Ennek a bukmékernek a tevékenysége olyan jól ismert szolgáltatók szoftverén alapul, mint például: 1x2gaming, Relax Gaming, ELK, Microgaming, Spinomenal és sok más.

100 € bónusz – regisztráció100 € bónusz – regisztráció

💳 Fizetési módok a Rabona fogadóirodánál

A Rabona bukméker elég sok különböző fizetési módot kínál. A legnépszerűbbek a MasterCard és Visa betéti kártyák, valamint a Revolut és Neosurf előre fizetett kártyák vagy a Trustly azonnali fizetések. Mindegyik módszer teljesen biztonságos. Meg kell jegyezni, hogy a jövőben ez a bukméker biztosan növelni fogja a rendelkezésre álló fizetési lehetőségek számát.

💰 Bookmaker – promóciók és bónuszok

Az elején meg kell említenünk egy nagyon vonzó üdvözlő bónuszt. Ahhoz, hogy megkaphassa, az első befizetést kell megtennie – a maximális összeg, amelyből a bónusz lehetséges, 100 euró. A játékosoknak hét napjuk van a bónusz kifizetésére, és az aktív bónusszal játszható maximális összeg 5 €. A Rabona bukmékernél elérhető egyéb bónuszok közé tartoznak:

  • cashback ajánlatok,
  • hétvégi újratöltési bónuszok,
  • első befizetési bónusz (sportfogadás – az első befizetések között),
  • 50% heti újratöltési bónusz.

📱 Rabona – alkalmazások és mobilitás

Rabona-2 A Rabona fogadóirodánál gond nélkül játszhatunk iOS/Android rendszerű táblagépeken és okostelefonokon. A játékhoz nem lesz szükségünk semmilyen alkalmazásra, mivel a fogadóiroda rendelkezik egy speciálisan erre a célra kialakított mobil weboldallal, amelyet az ilyen eszközökön való játékra terveztek. Egy mobil eszközzel több mint 2000 különböző játékot próbálhatunk ki. Meg kell jegyezni, hogy a weboldal megjelenése nagyon pozitív benyomást kelt. A weboldal nagyon professzionálisnak tűnik, a színsémának köszönhetően is.

🎲 Rabona – elérhető játéktípusok

A Rabona fogadóiroda sok különböző játékot kínál. Mindenki, még a legigényesebb felhasználók is találnak majd valamit, ami megfelel a saját igényeiknek. Sporteseményekre fogadhatunk (élő és mérkőzés előtti fogadások több mint egy tucat különböző sportágban). A Rabon fogadóirodánál továbbá virtuális sportágakra is fogadhat, például labdarúgásra (beleértve a világbajnokságot is), jégkorongra, teniszre, kosárlabdára, ló- és kutyaversenyekre. Nincs e-sportfogadás.

🎰 Rabona játékgépek

Rabona-3 A játékgépek szintén említést érdemelnek. A Rabona fogadóiroda olyan játékokat kínál, mint a Platooners Slot, Fortunium Slot, Robin of Sherwood Slot, Twister Slot és Asgard Slot. Azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretik a nyerőgépeket, ez a bukméker asztali játékokat is kínál. Rulett, blackjack, kártyajátékok (például póker, beleértve a videópókert is) – ez az ajánlat mindenképpen az igényes játékosoknak szól. Mit szólna egy élő kaszinóhoz? A Rabon fogadóirodában számos asztalt talál az élő szerencsejátékhoz. A játékválaszték nagy, a fogadóiroda folyamatosan fejleszt és nagy mennyiségben vezet be teljesen új játékokat. Nem csoda, hogy ilyen gyors ütemben képes egyre több felhasználó körében elismerést szerezni.


rabona преглед rabona 审查 rabona recenze rabona gennemgå rabona recensie rabona review rabona ülevaade rabona arvostelu rabona revue rabona übersicht rabona αναθεώρηση rabona felülvizsgálja rabona recensione rabona 見直し rabona pārskats rabona peržiūrėti rabona recenzja rabona revisão rabona recenzie rabona recenzia rabona pregled rabona revisar rabona recension rabona обзор