Wazamba

Wazamba_logo
Bónusz

100€

A bukméker Wazamba, a 2019-es év régóta várt terméke. Már a tevékenységének kezdetén ez az oldal sok rajongót szerzett. Ez a bukméker, elég sok különböző előnnyel rendelkezik, ami lehetővé teheti számára, hogy döntően áttörjön a jelenlegi piacon, és akár az első számúvá váljon a versenytársak között. Nagyon vonzó üdvözlő bónusz, modern weboldal szemet gyönyörködtető képekkel, saját avatar létrehozásának lehetősége és még sok más. Érdemes többet megtudni erről a bukmékerről.

➕ A Wazamba bukméker hátrányai és előnyei

A Wazamba fogadóiroda előnyei között érdemes megemlíteni:

 • számos fizetési mód elérhető,
 • 15%-os nagyvonalú készpénz-visszatérítés,
 • könnyű induló bónusz akár 100 euróig,
 • nagyon vonzó és színes grafika.

A Wazamba Bookmaker kétségtelenül rendelkezik néhány hátrányával is, többek között:

 • a hűségprogram követelményei meglehetősen magasak,
 • a stílus és a dizájn egyesek számára túl infantilisnek tűnhet.

💰 Wazamba Bookmaker – üdvözlő bónusz

Wazamba-1 Bónusz, amely a Wazamba fogadóiroda vadonatúj felhasználóit várja, 100 százalékos bónusz 100 euró összegig, amikor az első befizetést a megadott módszerekkel végzi. Mintha ez nem lenne elég, 200 ingyenes pörgetést is kaphatsz, amit a legjobb online nyerőgépeken használhatsz fel. Ahhoz, hogy részt vehessen a promócióban, legalább 45 fontot kell befizetnie. A bónusz megforgatási követelményei általában 30-szorosak az online nyerőgépeken.

Az ingyenes pörgetések 200 darab, napi 20 pörgetés formájában kerülnek a játékos számlájára tíz napon keresztül. A pörgetések első adagja a felhasználói fiókunkban lesz, már a befizetés után. A többit 24 óra elteltével automatikusan hozzáadjuk. Ha az ingyenes pörgetések nem kerülnek automatikusan jóváírásra a profilján, akkor az ügyfélszolgálattal kell felvennie a kapcsolatot, hogy manuálisan elvégezzék a jóváírást.

Az itt leírt bónusz nagyon gyorsan aktiválható az alábbi utasításokat követve:

 • a Wazamba bukmékernél egy játékosszámla létrehozásához – meg kell nyomnia a játszani akarok opciót, ami után nagyon gyorsan átkerül a megfelelő címre. Ne felejtsük el megerősíteni a saját e-mail címünket,
 • töltse fel számláját legalább 45 PLN értékben, bármilyen fizetési módot választva,
 • a bónuszunk automatikusan meg lesz ítélve: a számlánk megduplázza az első befizetést és ingyenes pörgetések lesznek

100 € bónusz – regisztráció100 € bónusz – regisztráció

🎲 Wazamba Bookmaker – játékok

Wazamba-2 A Wazamba Bookmaker lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen játékot játszhasson a piacon lévő elismert fejlesztőktől. Számos nyerőgép várja a játékosokat, nemcsak a mindenki által ismert klasszikusok, hanem a kevésbé népszerű, de nem kevésbé érdekes nyerőgépek is. Még a TV- és filmes licenceken is találunk ott játékokat, így van esélyünk valódi pénzért játszani. Vannak élő játékok is. Ha élő osztóval merünk játszani, akkor a legjobb játékok közül választhatunk, mint például a Lighting Roulette vagy az élő Baccarat. Azonban nem csak a jól ismert és klasszikus kártyajátékokkal és a rulettel érdemes játszani, hanem néhány eredetibb élő osztós játékkal is. Egy krupiéval Monopoly-t is játszhatsz, amely a rendkívül népszerű társasjátékból merít ihletet.

✔️ Wazamba – regisztráció

A Wazamba fogadóiroda játékosaként való regisztráció nagyon kellemes és egyszerű. Ez az üzemeltető a kezdeményezéssel érkezik hozzánk, és már a fiók létrehozásakor lehetőségünk van arra, hogy kiválasszuk a hőst, aki a játékokban az avatárunk lesz.

És itt vannak a regisztráció lépései lépésről lépésre:

 • válasszon három közül, a saját hősét. Ezután meg kell adnia saját e-mail címét, felhasználónevét, bejelentkezési nevét, telefonszámát és jelszavát. Ne felejtse el bejelölni a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulását, ismerje meg a feltételeket. Lehetőségünk van arra is, hogy tájékoztatást kapjunk az akciókról és bónuszokról, ez azonban nem kötelező mező. Ezután már csak a következő lépésre kell lépnünk a “következő lépés” linkre kattintva,
 • a név, a cím, a születési dátum, a preferált pénznem és az ország megadása,
 • a regisztrációs gombbal történő megerősítés. Ezt követően ellenőrizze az e-mail postafiókját, és kattintson a küldött aktiváló linkre.

💵 Wazamba – bónuszok törzsvásárlóknak

Wazamba-3 A start bónuszon kívül a Wazamba számos más típusú lehetőséget is kínál a felhasználóknak. Hetente egyszer újratöltési bónuszt kaphatunk, amely 50 ingyenes pörgetést ad nekünk mindössze 20 € befizetésért. Még jobb, hogy lesz egy hétvégi újratöltési bónusz, amely 50 százalékos befizetési bónuszt biztosít számunkra, legfeljebb 2500 euróig, valamint 50 teljesen ingyenes pörgetést, csak 50 eurós minimum befizetés esetén. Ahhoz, hogy megkapja a bónuszt, pénteken, szombaton és vasárnap kell befizetnie. A promóciós ajánlatok közül egy másik egy meglehetősen magas cashback lesz, amely az Ön pénzeszközeinek 5-15 százalékát adja vissza. A cashback pontos összege a játékos státuszától függ, és a bónuszból szerzett bónusz pénzzel való játék maximális tétje 20 €.


wazamba преглед wazamba 审查 wazamba recenze wazamba gennemgå wazamba recensie wazamba review wazamba ülevaade wazamba arvostelu wazamba revue wazamba übersicht wazamba αναθεώρηση wazamba felülvizsgálja wazamba recensione wazamba 見直し wazamba pārskats wazamba peržiūrėti wazamba recenzja wazamba revisão wazamba recenzie wazamba recenzia wazamba pregled wazamba revisar wazamba recension wazamba обзор